lördag 19 februari 2011

Raksöm och sicksack!!

Vill börja med att tacka för alla trevliga tolkningar av molnen på mitt förra inlägg. Själv ser jag en liten anka som sträcker sig fram mot sin mamma( fast hon ser vi inte ).
Hela dagen idag har jag ägnat åt att sy nya gardiner till köket och en liten duk blev det också. Hade först inte tänkt ha några omtag men det blev inte så bra som jag hade trott så jag fick leta i mina gömmor, jag visste att nånstans skulle det finnas hemvirkade remsor som skulle funka att ha som omtag. det var Jerrys farmor som virkade dom en gång i tiden och jag har sett dom i lådorna flera gånger under årens lopp men inte visst vad jag skulle använda dom till. Men idag kom dom till användning och jag blev riktigt nöjd faktiskt.
Var uppe i norra skåne förra veckan och köpte nya köksmöbler som jag hittade på blocket. Letade länge i möbelaffärer men det moderna stuket med ekmöbler passar inte in i vårt kök så till slut blev det begagnade. Vi var i stort behov av nya möbler för barnen börjar bli stora och det är kompisar här rätt ofta och vi fick hämta finrumsstolarna varje gång. Men nu har vi sex stolar plus två extra så nu ska alla få plats med sina rumpor!

Tänk vilket arbete farmor Linnea la ner på dessa fina spetsarna.


Önskar Er en trevlig lördagkväll !
Tack för att Ni tittade in !
Mia

4 kommentarer:

 1. Kul med vårfint i köket!O så passande att du hade dessa ärvda band så roligt att använda sånt tycker jag!Ja ha du såg en anka fniss det är olika tydligen!
  KRAMAR från mig!

  SvaraRadera
 2. Vad fint du har i ditt kök :) så fina gardiner du gjort och vad snygga omtag, måste va kul att kunna få användning av dem :) Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Roligt med vårfint i köket. Lite extra när man har gjort det själv...jättefint blev det...

  Vi har också alltid haft äldre möbler som bättre passar in med huset. Sant, stolar är det alltid brist på...

  Ha en bra vecka
  Christina

  SvaraRadera
 4. Vad fint det blev! Det är något visst med att byta gardiner inför våren. Det blir liksom mer "vårligt" då. Att använda gamla hemvirkade spetsar är en underbar bonus!
  Ha ne fortsatt fin söndag.
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Skriver du en liten hälsning så blir jag jätteglad!