måndag 18 oktober 2010

Pust och stön för allt ogräs...

Har länge haft hängande över mig att jag skulle göra i ordning den lilla biten under eltrådarna på gården. Men igår tog jag spaden och började gräva bort allt ogräs som har växt VILT där alldeles för länge. Vi sparade den lilla biten i våras när vi rensade hela den andra delen innan vi sådde gräs där och för en månad sen så planterade jag ju 40 st lavendelplantor som en låg häck runt hela gräsmattan.
Men på denna lilla biten hade vi först tänkt ha bara en stor sten och sen singel runt men under arbetets gång igår så kom Jerry på att vi lika gärna kunde ha en rabatt där också... sagt och gjort så fick det bli...



...efter ett par timmars arbete och blåsor i händerna så var ogräset borta och marken ren och fin igen...igen... var egentligen helt fel för det ogräset har växt där ända sedan vi flyttade hit för sex år sedan och så såg det ut överallt här runt huset förresten innan vi började rensa upp bit för bit.



Jerry stack iväg med lastaren och hämtade stenen som han hade planerat skulle ligga där och den kom snart på plats.



Nu upptäckte vi också att lavendeln som jag hade planterat på insidan innan nog skulle var bättre på utsidan så det var bara att gräva upp dom och flytta på dom.



Sen kom Linus med den gamla plogen och den blev också fin där bredvid stenen.



Och innan det var kväll så hade jag fått ner lite växter också i rabatten.
Efter en sådan dag så kan man känna man sig nöjd när man slår sig ner i soffan på kvällen framför TVn.

3 kommentarer:

  1. Kanon.Blev så snyggt med sten plog och lavendel.

    SvaraRadera
  2. Av vissa skäl blir det ingen som kan joxa med vår trädgård denna höst :(

    SvaraRadera

Skriver du en liten hälsning så blir jag jätteglad!