fredag 8 april 2011

Dagens Ögongodis - Blommande fredag

Dagens ögongodis i min trädgård såg ut så här, men jag trodde knappt mina ögon i eftermiddags när jag gick rundan med kameran. Lungörten börjar redan blomma och en liten viva också. Jag hade först tänkt lägga ut bilder från förra året på andra fina godisbitar men nu fick det såklart bli dessa små "vårgodisbitar".



Titta gärna på fler Ögongodis hos Katarina
Önskar alla en trevlig helg och hoppas att ni ska slippa vårstormen som vi har här i södra skåne för tillfället. Skriv gärna en kommentar om du tittar in för det gör mig så glad! Kram Mia

8 kommentarer:

  1. Läckra bilder på dina nyutslagna.

    Hade samma sköna upplevelse som du idag. Efter 4-5 veckor med "bara" snödroppar och någon enstaka krokus, så plötsligt - blåsippor, tussilago, trädgårdsviva, lungört, scilla - utslagna. Hurra, nu är den riktiga våren här. :)

    SvaraRadera
  2. Vad skönt det är att se att våren äntligen är här, varje litet livstecken är en fröjd Kram Suss

    SvaraRadera
  3. Nej men nu får du ge dig!!! Har de redan börjat blomma så mycket där nere? Jag är inte alls avundsjuk (och nu blev näsan väldans lång). Underbart att se! Det kommer hit också, fast vi ligger i en annan tidszon =)
    Just nu gäller det att inte blåsa bort, jag gissar att ni har det likandant.
    Jag önskar dig en fin fortsatt fredagkväll och såklart en fredagskram!

    SvaraRadera
  4. Vad kul med lite färskt godis! Jag fick allt hålla mig till arkiven, men efter helgen hoppas jag att det har satt fart ordentligt hos mig också. Ha en fin helg. /Anette

    SvaraRadera
  5. vilka fina vårbilder, rena ögongodiset:)
    Ha en underbar dag!!

    SvaraRadera
  6. Mmm ser härligt ut!Kul att du gillar min Aurikel hylla!Gör en vetja det är så roligt att ha dom på nära håll!
    KRAM från mig!

    SvaraRadera
  7. Men jösses, har de redan börjat blomma hos dig! Men ni österlenare bor ju på Sveriges mest fantastiska plats - (ja, kanske inte vintertid då!) - enligt mig i alla fall.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Det är verkligen ögongodis att se hur långt våren har kommit i södra Sverige och den är på väg upp till oss! Även om jag har mycket snö kvar på gården minskar den i rasande fart nu :)
    Ha dé gott/Stina

    SvaraRadera

Skriver du en liten hälsning så blir jag jätteglad!