söndag 24 april 2011

Så här ser det ut nu....

Tänkte visa lite bilder på hur mina rabatter ser ut just nu. Påsken har varit helt underbar här hos oss, sol och perfekt trädgårdsväder. Igår klippte jag gräsmattan för första gången i vår....och vilken skillnad...ser ju mycket bättre ut nu.....och för att inte tala om doften av nyklippt gräs!

Här är min rabatt under mitt japanska körsbärsträd. Mina järnmöbler fick stå där under och lite blommor planterades i mina hemgjorda cementkrukor, tyckte att dom passade så bra där eftersom bordskivan och sitsen också är av betong.Min runda rabatt med diverse inslag av rostiga saker! Trädet är en brokbladig asklönn.


I bakgrunden skymtar min lilla hörnrabatt.

Ännu så länge min största rabatt med min trädgårdsmölla.

Stenrabatten

Förra året drog jag upp all blodoxalis som växer runt stenen men har man en gång planterat in oxalis så får man snällt stå ut med den....den går inte att utrota....men det är okej så länge den håller sig fint runt stenen.


I nästa inlägg utlovas en mer detaljerad visning av vad som just nu blommar och är fint i de olika rabatterna.


Önskar alla en fin avslutning på påskhelgen!


Kram Mia

6 kommentarer:

 1. Vad fint du har i din trädgård :) en väderkvarn finns på min önskelista. Själv har jag en enda röra :) men hoppas på att få ordning på den snart :) Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Hej Mia!
  Påsken är fantastiskt fin även hos mig, har aldrig varit med om maken. Våren blev konstigt nog tidig, det trodde man inte med all snö bara för ett par veckor sen, ja lite finns kvar ännu.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag håller med alla; vilket påskväder! Jag har aldrig upplevt något liknande under alla mina år! Tänk att gå i shorts och linne...
  Jag gillar dina rabatter och väntar med spänning på att det ska börja blomma. Här ligger vi efter (inte bara med växtligheten, även med rabattskapandet) men det händer saker varje dag.
  Jag önskar dig en solig och fin annandag påsk!

  SvaraRadera
 4. Vad fina dina rabatter ser ut inramade av det gröna gräset.
  Härligt att vädergudarna bjudit på fantastiskt påskväder i hela vårt avlånga land :)
  Ha det gott/Stina

  SvaraRadera
 5. Underbart att det börjar komma nu och snabbt går det, här känns det nästan som man kan se hur allt växer.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Den där asklönnen har länge stått på min önskelista - den är fantastiskt fin. Dina rabatter ser jättebra ut, kommer att bli riktigt läckert när det börjar blomma för fullt.
  Kram

  SvaraRadera

Skriver du en liten hälsning så blir jag jätteglad!