torsdag 6 maj 2010

12 valpar !!

I måndags kväll födde vår duktiga Tilda 12 stycken små valpar.Tilda är Golden/bernersennen och valparnas pappa är berner sennen.
7 kommentarer:

 1. Jösses vad många valpar!! Vilka små pluttar. Valpar liksom kattungar är inte så våldsamt söta förrän de har öppnat ögonen, men sen är dom helt oemotståndliga....Jättekul att det gick bra. Har ni alla tingade?? Ni lär iallafall ha en del jobb framför er:)

  Det var kul i Alnarp precis som det brukar. Och man hittar massa roliga växter till bra priser. Nästa gång är första söndagen i september. Det är alltid första sönd. i maj och första i sept, så det är lätt att hålla reda på. Jag har ungefär femton mil dit, men det är det värt.
  Är det gubben din som är med i Farmartjänst?? Här jobbar vi lite i FT både jag och Ingvar. Bra som komplettering till övriga arbeten. Vi som försöker driva lantbruk och hålla en levande landsbygd får ha många ben att stå på.
  Kram Elinore

  SvaraRadera
 2. Jo dom blir ju sötare med tiden som du säger , nu liknar dom små råttor....
  Jerry var med tidigare i farmartjänst mer men sen vi skaffade grisar m.m så blir det inte så ofta. Men det är ett bra alternativ för lantbrukare att komma ut lite på jobb och göra annat utanför egna gården.

  SvaraRadera
 3. Grattis till alla 12 små liven.
  Käkar och växer, snart är de stora och far runt i vilda lekar.
  Lycka till med dem.
  Trevlig helg.
  Ann.

  SvaraRadera
 4. Nu är jag ingen hundmänniska, men det kan nog bestämt ändra sig, dom små krypen är ju bara charmerande söta. Men här sätter väl allergin en stopp.. 12 små charmtroll, grattis :)

  SvaraRadera
 5. Grattis till alla 12 valparna, och dom är ju så söta. Här skulle nog hela familjen vilja ha en. Vi har länge pratat om hund men vi jobbar dag båda två så det blir nog lite svårt.

  SvaraRadera
 6. Ojojoj så många och så små och söta. Jag har precis köpe en valp, en isländsk fårhund och hon är jättego. Lycka till med era!

  SvaraRadera
 7. Mmmm va goa! Fast nu har du att göra och rabatterna kommer att bli grävda på alla ledder :) Fast du har kanske en hundgård för dem att rasa i sen. Lycka till att hitta nya hem till dem sen.

  SvaraRadera

Skriver du en liten hälsning så blir jag jätteglad!