tisdag 10 maj 2011

Nu är rabatten invid husväggen klar(för denna gången i alla fall, vem vet den utökas säkerligen om jag känner mig själv rätt) Den innehåller bl.a Dahlian "Arabian night", daggkåpa, läkevänderot, stormhatt, kärleksört, lavendel och mina lewesior som egentligen var avsedda för stenpartiet men de får stå här tills där är klart för plantering. Vänligen titta inte på de omålade fönsterna och den omålade grunden, titta bara på rabatten är ni snälla!

Som ni ser har jag många fina maskrosor i gräsmattan, men dom stör jag mig inte på särskillt mycket faktiskt, dom lyser upp fint!
Nu blommar snart mitt japanska körsbärsträd, det är bara nån dag kvar innan det står i full blom!! Sen får man NJUTA i en vecka innan blommorna faller ner och bildar en rosa gräsmatta.


Ha en bra dag!


Vi ses snart igen och vill ni skriva en kommentar så blir jag som vanligt jätteglad!

7 kommentarer:

 1. Her var det mye fine planter og se på i bloggen din, flkger dæ videre, koselig om du følger mæ og, Lisbeth ;O)

  SvaraRadera
 2. Maskrosor har vi gott om både på ställen man står ut med som i gräsmattan och andra som mellan plattorna, håller med dig att de lyser upp.

  Ett japanskt körsbärsträd hade jag med velat ha.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Ja nog är det underligt det där med rabattstorleken, man vill alltid utöka. Det spelar ingen roll hur stor rabatten är från man vill ALLTID öka. Mycket vill ha mer....

  SvaraRadera
 4. Vad gäller maskrosor är jag kluven. De är egentligen jättevackra, men jag vill inte ha dem överallt. Vi hae knappt någon i fjol, nu är de legio! Ett märkligt fenomen.
  Jag förstår att du längtar till körsbärsträdet slår ut. De är fantastiska! Jag nöjer mig tills vidare med alla slånbärsbuskar. Vilken prakt!
  Njut av livet o kram från skogen =)

  SvaraRadera
 5. Oh vad söta blommor vid husväggen :) Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Lewesia gillar jag oxå har i krukor där trivs dom!Visst är underbart kort dvs.körsbären...
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 7. Lewisian är en favorit hos mig som jag aldrig lyckas med. För fuktigt här i skogen antagligen. Det kommer att bli maffigt när alla dina plantor växt sig stora.
  Kram

  SvaraRadera

Skriver du en liten hälsning så blir jag jätteglad!