lördag 20 mars 2010

Hyresgäster i gräsmattan

Hittade lite söta vårtecken till idag!!!

Tilda är nyfiken på vem som har gjort så roliga gångar i vår gräsmatta, troligtvis en mullvad som inte kom ner när det var frusit. Ännu så länge har mullvaden bara hyrt in sig på den gamla delan av gräsmattan men kommer han in på den nya så blir han uppsagd direkt och får flytta nån annanstans.

6 kommentarer:

 1. Vad kul att hitta vintergäck. Jag tittade efter mina idag men det är fortfarande för mycket snö där.
  Mindre rolig gräsmatta du har fått denna vinter!!

  SvaraRadera
 2. Tänk, mullvarpar, finns dom på riktigt? För mig är dom i serier, med glasögon. Visa en bild är du snäll om du har möjlighet :)

  SvaraRadera
 3. Hej Mia!
  Du frågade efter en klätterros till en låg mur, det finns så otroligt många att välja på så jag kan inte svara så där direkt. Du bor ju i en bra zon så du kan välja i princip vad som helst, jag rekommenderar en rambler som inte är så stel och uppåtväxande utan mer kan ligga på muren om det var så du tänkte. Har du önskemål om t ex färg eller blomningstid, kan du väl höra av dig till mig igen så kanske jag kan föreslå nåt mer konkret.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Oj så härligt med Vintergäck! men oj jag hoppas jag inte har sånt mönster i gräsmattan när snön försvinner. Här brukar mullvadarna härja på vintern.

  SvaraRadera
 5. Hoppas hyresgästen betalar bra med hyra.
  Kram/Ann.

  SvaraRadera
 6. Vit eller mörkröd klätterros sa du. Om jag bodde i din zon skulle jag välja 'Veilchenblau' (purpurviolett) eller 'Bleu Magenta' (mörkt karminröd) båda är ursnygga. 'Seagull' är en bra vit multiflora. Det finns så otroligt många att välja på. Kolla t ex Flora Linneas hemsida.

  SvaraRadera

Skriver du en liten hälsning så blir jag jätteglad!